next up previous
Next: 3. päivä 26.7. Up: WeneWiOL 1999 päiväkirja Previous: 1. päivä 24.7.

2. päivä 25.7.

Sampsa (7:20): Tunnelma on pirteä, ainakin suhteellisen pirteä. Kohta heitämme jumiksen ja keikan. Sitten lähdemme horisonttiin!

Jarmo: Paluu arkeen -- herätys 06:45. Aamiaisella puhis Ruoska Mattila lupasi tiskata pubilounaalla. Vastapalveluksena lupasimme jättää laskun maksamatta. Pakolliset nurinat: nukuin huonosti tuvan ainoassa narisevassa jousisängyssä (toivottavasti muut saivat nukuttua). Nurina jatkuu: aamupuurolla ei ollut maitoa (kokisto reenaa vielä).

Leksa (keikan jälkeen): Fiilis korkealla, keikka ihan OK.

Topi: Säiden ja ilmojen säätäjä näyttää ainakin hetkellisesti suosiolliselta. Toivoa sopii, että säätilan derivaattakin on positiivinen.

Sampsa: Myös ruoka ja juoma ovat erittäin paikallaan.

Mikael: Räkä poskella hyvä meininki jee jee.

Ive: Hyvin meni mutta menköön.

Katja (monien puolesta): Loistava eka keikka!

Marjaana: Ensimmäinen konsertti takana, ja tunnelma on mahtava (ainakin altoilla). Viihtyisässä ravintolassa on hauska odottaa pikku-sadekuuron loppumista. Tulipa syötyä liikaa, mutta aina palan täytekakkua jaksaa. Toivottavasti veneemme ovat vielä pinnalla...

Mari: Yksi suuri altto hallitsi tänään! Ensimmäistä kertaa Wene-WiOLissa kuuden WiOL-vuoden jälkeen. Tätä kannatti odottaa!!

Joni (päivän mietelause): Alttojen määrä näkyy suoraan kuoron tasossa.

Tuntematon: Salaman vuo, salamien voita edessämme, ne puhuttaa, kirjoittajan mieli kääntyy kuitenkin konserttiin. Tilaisuus on ikuistettu videolle ja digit. kasetille, joten ei käytetä ylisanoja. Fürchte-motetti sai jo allekirjoittaneella melkoista kutinaa aikaan. Parannettavaakin jäi, mutta rautaista yritystä, meininkiä ja kirkasta, puhdasta sointia oli ilmassa tänäänkin!

Tuntematon: Sateen hellitettyä soudimme Kirvessaareen. Matka oli kohtuullisesti 6km. Kuoro kunnostautui muikkujen perkaamisessa, joten saimme herkullisen ilta-aterian.

Ive: Tuli pitkästä aikaa kaikki paskat ulos kerralla.

Ive (21:50): Sataa sataa ropisee, pili pili pom...
-- Siis mix nää jutut menee aina tähän?

Sampsa: Laulutuokio nuotiolla riistäytyi kilpalauluksi. Tämä on kivaa. Laulamme maakuntalauluja. Päätimme Finlandiaan!

Hanna (21:00-23:15): Reipas kalastajaporukka järvellä (Hanna, Antti, Jenni, Jarmo ja Mikko). Heti reissun aluksi meitä ilahdutti mukava sadekuuro, ja tietenkin kaikkien sadekamat on leiripaikalla! Kollektiivisesta kärsimyksestä selvisimme taskumatin ja rollojen avulla. Palkintona sateen jälkeen uistimen kokoinen hauki ja turbo-kuha (nappasi suhteellisen vauhdikkaasti kulkevaan uistimeen...)


next up previous
Next: 3. päivä 26.7. Up: WeneWiOL 1999 päiväkirja Previous: 1. päivä 24.7.
Jarmo Hurri
2000-10-31