next up previous
Next: 6. päivä 29.7. Up: WeneWiOL 1999 päiväkirja Previous: 4. päivä 27.7

5. päivä 28.7.

Tiina (veneessä): Kuka haluaa perää? Nyt ois tarjolla!

Heini: 13:10 noin kutakuinkin lossin ohitus. Meinasimme ensin mennä edestä, takaa, yli tai ali, mutta kun ei onnistunut: täytyi mennä läpi. Leksa vanhana konkarina kasteli saappaansa, joten ensi vuodelle jäi taas parantamisen varaa. Itse suojauduin sateelta telttakankaaseen: hyvin toimi! Vene keinui eteenpäin tangon tahdissa. Tunnelma korkealla.

Veneseuruettamme kävi ihailemassa kaksi vanhempaa kalastelijaa: ``Nähtiin kuva lehdessä ja kyllä ne pirut soutaa!'' 'Alta Trinita' -näyte annettiin soutelijapariskunnalle. Mainostus toimii.

Vili (lounastauolla): Me olemme WiOL -- viinan ja oluen latkijat.

Tuntematon: Olemme rantautuneet kauniiseen Reposaareen. Päivän soutu-urakka oli viikon pisin, mutta siitä selvittiin virsien ja tangojen voimalla. Kello on 21:40 ja nautimme perinteistä WW-ruokaa: currykalaa banaanin kera. Maisemat ovat mahtavat! Saaren ainoa puute on puskien vähäisyys. (...sekä vaihtelevat pinnanmuodot. Nukkuisin mieluiten vaakatasossa.)

Heini: Reposaaressa fantastinen oranssinkirkas auringonlasku! Illallinen männyntukkipöydän äärellä. Meinaamme pitää Helsingin konsertin syyskuun puolivälissä. Kala-curry-banaanimösseli oli uusi positiivinen kokemus.

Koko päivä yhtä kumibileilyä!

Ive: Heipparallaa! Näpit jäässä, kuten tavallista. En ole kirijootellu pitkään aikaan, olen pahoillani. Tänään löysin oman paikkani WeneWiOLissa: vasen tahtiairo, eli rytmin valtiatar. Tuntuu hyvältä... Tänään minulla havaittiin olevan ``seksuaalinen maailmankatsomus'' en sitte tiiä, mut vatsa ei kyllä pidä puurosta. LINNO ON POP!! Maaginen Tango-vene oli voittoisa matkalla Reposaareen, airot löivät Kuselan 'Lääketieteen opiskelijan...' -biisiä. Loistava orkesteri (= Linno-tytöt eli Hemppu, Ive & Kaisu)!!!!!

PLIIIS!! Sunny, yesterday my life was filled with rain...


next up previous
Next: 6. päivä 29.7. Up: WeneWiOL 1999 päiväkirja Previous: 4. päivä 27.7
Jarmo Hurri
2000-10-31